Telttailemassa Pärnussa ja mökkeilemässä Jurmalassa

Viime kesän reissu vei meidät pariin todella hauskaan majapaikkaan ensin Pärnussa ja sitten Jurmalassa, ja ajattelimme että nämä pitää jakaa myös teidän kanssa.

Ensin suuntasimme Pärnuun telttailemaan. Minä olen anti-telttaihminen mutta bongasin booking.comista tämän paikan ja pakkohan se oli testata.

Fishing Village, https://fishingvillage.ee, sijaitsee noin 5 kilometrin päässä Pärnun keskustasta ja tarjoaa glamping, eli glamour camping telttailua ihan Pärnu -joen tuntumassa. Hinta ei missään tapauksessa ole edullisimmasta päästä, mutta tunnelma on jotain todella erityistä.

Teltat on varusteltu hyvillä patjoilla, laadukkailla vuodevaatteilla sekä lämmittimillä. “Huonehintaan” kuului myös aamiainen, joka nautittiin läheisessä ravintolateltassa.

Itse paikka oli todella viehättävä, ja henkilökunta todella ystävällistä ja avuliasta. Teltoissa ei tietenkään ole suihkuja tai wc:tä mutta molemmat löytyy ihan telttojen vierestä. Viron ja Suomen kesä on kylmä ja vähäluminen, mutta täällä minä nukuin palelematta todella hyvin.

ravintolasali
wc- ja suihkutilat on tehty vanhaan veneeseen

Aamiaisravintolassa saa myös iltaisin ruokaa ja nautimmekin siellä illallisen. Talon isännän paistama lohi oli huippuhyvää ja annokset olivat reiluja ja sopivan hintaisia.

Seuraavana aamuna suuntasimme Jurmalaan ja sielläkin vähän erikoisempaan rivitalo-mökkimajoitukseen Guest House and camping Jurmalaan. https://www.viesunamsjurmala.lv/en/. Guest House sijaitsee noin 7 kilometrin päässä Jurmalan keskustasta Lielupe joen varrella.

Huone/mökki oli siisti ja valoisa, ja oma terassi toi kesäpäivänä siihen vielä lisää viihtyvyyttä. Aamiainen tarjoiltiin aamiaissalissa, ja se oli erittäin runsas ja monipuolinen.

Ja mikä parasta myös koirat olivat niin tähän paikkaan kuin myös Pärnuun tervetulleita.

Henkilökunta oli täälläkin todella avuliasta ja ystävällistä. Yhteistä kieltä meillä ei aina löytynyt, mutta joka hetki pärjättiin kun jotain tarvittiin. Molempia yöpaikkoja yhdisti se, että ne omisti mukava yrittäjäpariskunta, työtä tehtiin suurella sydämellä ja asiakasta kuunnellen. Suosittelen poikkeamaan hieman totutusta ja ottamaan majapaikaksi hieman keskustan ulkopuolella olevan majapaikan, koskaan et tiedä mitä sieltä mahtaa löytyä.

One thought on “Telttailemassa Pärnussa ja mökkeilemässä Jurmalassa

Comments are closed.