Hedon Spa, Pärnu

Joskus pitää motoristinkin helliä kankottunutta selkää, hieroa kipeitä niveliä ja nauttia pienestä luksuksesta. Tähän jos johonkin sopii Pärnun Hedon Spa täydellisesti.

Hotelli on melko lähellä keskustaa ja aivan rannan tuntumassa. Lähes kaikissa huoneissa on parvekkeet. Ja pyörän saa hotellin edessä olevalle parkkipaikalle helposti parkkiin. Keskustaan pääsee kätevästi kävellen tai 3-4 euron hintaan taksilla.

Kuten kuvasta näkyy, me oltiin täällä alkukeväästä ja hiekkaranta oli vielä hieman viileähkö, mutta silti aurinko lämmitti ja terassilla oli mukana nautti lasillinen kuohuvaa.

Huone oli tilava ja valoisa, sänky mukavan iso ja pehmeä.

Hotellissa on pieni kylpylä ja uima-alue, jossa yksi isompi poreammeellinen allas, lastenallas sekä kaksi erillistä saunaa. Spa:n yhteydessä on myös kuntosali ja kauneushoitola. Kylpylä itsessään oli pieni pettymys kokonsa puolesta mutta kyllä siellä hetken oleili. Kylpylässä oli lisäksi pieni baari, josta pystyi ostamaan saunaoluen tai viinilasillisen löylyn välillä nautittavaksi.

Hotelli tarjoaa erilaisia hemmotteluhoitoja asiakkailleen. Me testasimme hieronnan, manikyyrin sekä kasvohoidon. Ja jokainen näistä oli kympin arvoinen suoritus. Henkilökunta oli ammattitaitoista ja miellyttävää. Kannattaa kuitenkin varata hoidot hyvissä ajoin ennen saapumista koska sesongin ulkopuolellakin myytiin meille enemmän ei oota kuin oota.

Hedonia suosittelen kaikille pientä luksusta kaipaaville, mutta oikeaa kylpylää haluaville suosittelen ennemmin Tervise Spa:ta.