Suosikkiravintolamme Pärnussa

Pärnussa on iso joukko todella hyviä ravintoloita. Ajattelin jakaa muutaman oman suosikkini myös teille.

Kalan ystävälle suosittelen ehdottomasti Kalamajaka Kohvik -ravintolaa torin kupeessa. Ravintola tarjoaa mitä erilaisimpia kala-annoksia omalla tyylillään. Annokset ovat kauniita kuin kukka, palvelu on ollut kautta linjan ystävällistä sekä asiantuntevaa ja ruoka erinomaista. Valitettavasti kalamajakas on sulkenut ovensa Pärnussa, joten täytyy etsiä uusi suosikkikalaravintola. 

Alla elämäni ensimmäinen lahna lautasella, erikoista, mutta hyvää.

Piparmünt ravintola hotelli Kurgo Villan yhteydessä on myös mainitsemisen arvoinen paikka. Miellyttävä miljöö, hyvä ruoka, erinomainen palvelu ja kohtuulliset hinnat houkuttelevat tulemaan tänne toistekin.

Ja viimeisenä yksi ehdoton suosikkini, johon palaan joka kerta kun Pärnuun saavuun, Georgialainen ravintola Kolhethi. Aivan kävelykadun kupeessa sijaitseva ravintola tarjoaa varmasti kylän parhaimman šaslikin, kebabin ja hatšapurin.

Talon erikoisuus on Hatsapuri -leipä, joka täytetään gruusialaisella sulguni-juustolla, paistetaan uunissa, voidellaan voisulalla ja tuodaan kiehuvan kuumana pöytään. Tämä jos joku vie kielen mennessään.

Ja talon kebab lisukkeineen varmistaa sen, että kierien lähdet täältä kohti majapaikkaa.

Muutamia muita vierailemisen arvoisia paikkoja ovat ainakin