Hotelli Pärnu, Pärnu

Pikavisiitti Pärnuun ja yöksi hotelli Pärnuun.

Hotellin sijainti on loistava, käytännössä keskellä keskustaa. Kävelykatu alkaa suurin piirtein hotellin oven edestä ja kaikki ravintolat ovat parin minuutin kävelymatkan päässä. Pyörän saa hotellin oven eteen parkkiin ja rauhallisen kaupungin ollessa kyseessä, en edes kaivannut vartioitua tai “omaa” parkkia.

Itse huone on siisti ja tilava. Kylpyhuone vähän kulahtanut mutta siisti.

Ja mikä parasta, jokaisessa huoneessa on oma pieni parveke.

Huonehintaan kuuluu myös aamusauna, mutta sinne ei tällä kertaa ehditty.

Suurin pettymys koettiin vasta aamulla aamupalapöydässä. Aamiainen on surullinen hotellin muuhun tasoon nähden. Raaka-aineet olivat halvimpia mahdollisia, valikoima on pieni ja jotenkin nuhjuinen. Harmi sinänsä, koska muuten paikasta jäi hyvä fiilis.

Onneksi se kävelykatu on ihan kivenheiton päässä ja siellä mm. Piccadilly kohvik ja Mahedik, joista saa erinomaista aamiaista.