Aleksandri Pub & Guest house, Pärnu

Pärnu, Aleksandri ja moottoripyörä kuuluvat kesään kuin kärpäset. Pubi on se paikka johon jokainen motoristi, tai johon jokaisen motoristin tulisi eksyä ainakin kerran elämässään. Paikka ei sinällään ole mitenkään ihmeellinen, majoitus ja ruokakin keskinkertaista. Kuitenkin Aleksanderissa saa aina hyvää palvelua, hinnat ovat yhä järkevällä tasolla, motoristia ei kieroon katsota ja jokaisessa yksityiskohdassa on ajateltu sitä väsyneenä paikalle tulevaa bikeria, joka haluaa vaan suihkun, puhtaan paidan päälle, vatsaan täytettä ja kylmän juoman hymyn kera. http://aleksandripub.ee/fin/

Kesällä pubi on todella suosittu ja suurimmalle osalle asiakkaista on tarjolla mökkimajoitusta. Mökissä on sähkö ja pieni patteri, joten ei siellä yöllä kylmä tule. Yleisissä tiloissa on siistit ja suuret wc- sekä suihkutilat. Aamupala tarjoillaan pubin puolella, ja se on simppeli mutta hyvä. Leipää ja leikkelettä, kahvia ja teetä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pubilla on myös muutamia huoneita sisällä,  mutta ne ovat sesonkiaikaan poikkeuksetta täynnä. Tämän vuoksi kävimmekin keväällä autoajelulla ja yövyimme yhdessä huoneista vihdoin kun tilaa oli. Huoneet ovat siistejä ja niissä on isot ja kunnolliset naulakot ajokamppeille. Kylpyhuone on pienehkö ja vanhahtava, mutta ei millään tavalla epäsiisti. Koska vieraita oli niin vähän, katettiin meille ja toiselle pariskunnalle aamupala alakerran keittiöön, josta saimme sen omaan tahtiin käydä nauttimassa. 

Tervemenoa siis Pärnuun ja jos haluat välttää tylsää Via Balticaa niin käänny kohti Keilaa, aja Keilan kautta Ristiin, Rististä Lihulaan ja Lihulasta Pärnuun. Paljon mukavampi ja rauhallisempi tie, lisäksi voit bongata haikarapariskunnan tai jopa pari matkalla. 

 

One thought on “Aleksandri Pub & Guest house, Pärnu

Comments are closed.