Välipysäkkinä Sushi & Pizza Pleiss-ravintola Rummun vieressä

Kun motoristina lähtee hakemaan seuraavaa ruokapaikkaa, me ainakin pyrimme löytämään niitä sopivasti matkan varrelta. Kaupunkiin ei oikein aina jaksa lähteä ja mielellään sitä tukisi aina paikallista. Saimmekin suosituksen virolaisilta ystäviltämme paikkaan nimeltä Sushi & Pizza Pleiss, mikä sai meidät hieman nostamaan kulmakarvoja – missä paikassa olisivat sekä sushit että pitsat hyviä?

Sushista en tiedä (olemme nyt käyneet siellä kaksi kertaa), mutta pitsa oli kyllä melkoisen hyvää. Saattaa olla, että olimme melko nälkäisiäkin, mutta kyllä pitsa maistui erinomaiselta. Paikka on pieni, mutta kauniissa kesäsäässä (milloin muutenkaan sitä mopolla ajaa…) takapihan terassi on todella viihtyisä ja antaa hieman lisätilaa.

Tärkeää on mainita, että motoristit saavat kahvin maksutta ja pitsoista alennusta – meitä odotetaan paikalle oikein lämpimin mielin!

Mikäli kaipaat ideoita reitistä, johon tämä mukava kuppila sopisi hyvin, kannattaa lukea Annen juttu Paldiskin päiväreissusta: